Pusat berdarah

Normal ka masa bersih kan pusat baby ada darah? Jatuh tali pusat masa hari ke 11. Pastu nurse suruh bersihkan bahagian dlm guna cotton bud. Baby dah nak masuk sebulan.

Pusat berdarah
3 Balas

sama la .. anak saya luruh tali pusat hari ke9.. semalam hari ke10 tgok² kat barut baby bnyak juga darah .. kalut la mama dia taktau nak buat apa .. anak sulung kan .. saya bersihkan dgn ubat tali pusat yg dpt dari hospital.. cuci2.. alhamdulillah hrini hari ke11.. pusat baby dh elok ..bersih ..takda darah dh..

myb tu sisa darah lame y tertinggal kt dlm pusat..if xde bau busuk or nanah it's normal..kerapkan bersih dgn air suam n keringkan

darah tu darah fresh ke darah kering? saya bersihkan letak alkohol hospital bg dan dab dgn kapas je..