Minyak kelapa dara ok ke utk preggy mommy?

siapa pernah cuba ye

7 Balas

Sy penah cuba d'aura minyak kelapa dara..tapi sebotol je..start mkn kandungan 5bln smpai 7 bln kot..mkn pn 1 biji sehari je (sepatutnya 2 biji) hehe..alhamdulillah..mudah bersalin..yg pnting kulit anak bersih..cerah..mak ayah x cerah pn.. 😅

5y ago

Beli dkt shopee..murah sikit..beli yg tablet skali dgn minyak tu..

Ok sgt..sy consume mse ank 1st..spnjg pregnant,hb cantik je..bersalin pn mudah..xde koyak..kulit bby bersih je..rambut bby lebat..skng ni preggy ank ke 2 pn sy still amalkn..😊😊

5y ago

Yg jenis softgel punye..bkn liquid..

Baik utk tambah HB....HB low 1st trimester, ada kawan sarankan ambil MKD(minyak kelapa Dara)..lepas ambil HB cantik...

Ok untuk ibu mengandung..saya consume since 7bulan smpai bersalin

Myk klpa dra , mn y oky? Alif sykri pnya ok tk?

5y ago

Saya guna jenama d’aura

ok sngt bkin lebat rmbut bby

klu awal pregnt blh mkn ke