Set berpantang

Siapa pernah cuba set berpantang dr Amway atau Tanamera? Ada sesiapa boleh bg feedback which one yg okay? ??

8 Balas

Saya ambil set berpantang & menyusu Shaklee, lengkap boleh guna berbulan2. Yg best luka bersalin cepat sembuh dan senang membuang lepas bersalin. Selain sakit bersalin, sakit lagi nak membuang lepas bersalin normal. Skrg baby dah 3thn still bf lg. Still ambil .Shaklee. Btw set berpantang & menyusu shaklee offer bulan ni tau. Nak tahu details www.wasap.my/60135202707

Sy bru beli tanamera sbb dia lbh luaran.. utk dlman nnt confirm branak normal bru beli lain.. sbb kwn ramai czer kate dorg x leh mkn jamu so takot membazir je.. tp klu ada bajet lbh okay je amway tu xyah pening2 nk cari yg lain dh sbb dia lgkp luar dlm kn...

Sy pernah beli amway. Bg sy full lengkap semua. Sebab ada bengkung, ubat makan, dll. Tanamera xpernah try. Tp rasanya tanamera focus utk luaran ja. NR pon sy try da...ok jugak.tp ubat phytonatal NR tu mmng best. Snang je mmbuang

4y ago

Sy bli msa ank 2nd. 4thun lpas. Kalau xsalah rm280. Lani xtaula

Sy prefer tanamera lebih natural and traditional focus on penjagaan luaran. Complete yg kena tepek2 tu. Then sy tmbh ubat makan NR untuk dalaman.

fdbck positif utk tropical herbs - amway . sy sndri nk beli utk kegunaan berpantang nty. set lengkap luar dlm, disertakn bengkung sekali

Amway..banyak confinment center yg guna amway..czer ke normal boleh guna..dia jga dalaman n luaran..

dah beli 2 minggu lg baru pakai.. skang 38 weeks 2 day

4y ago

set lengkap ta yah pening daa

Tanamera better