SET BERPANTANG

Assalamualaikum, hai semua ibu2.. Sape pernah guna set berpantang nona roguy time brpantang, blh bg feedback x..? Thanks 🌹

2 Balas

sy pakai set pntg nr .. sgt bgus lebih2 lg air akar herbanika dan phytonatal .. phytonatal mnyelesaikan masaalah ibu2 lepas bersalin utk buang air besar .. buang angin dia fuh sedap jaa .. minyak herbanika boleh gnti pilis letak di kepala .. sgt recommended .

Bagus. Mmg sy guna sejak kecik sampai skg dah nak beranak pula. Mmg turun temurun guna NR. Yg bestnya, NR ni ada MAL KKM approved