Belalang Pelesit

Siapa pernah belalang ni masuk rumah? Betul ke kalau belalang ni masuk rumah kena bunuh sbb ada mahkluk halus pada belalang ni? Katanya dia suka hisap darah? Betul ke? Dan suka pada baby baru lahir n ibu berpantang?

Belalang Pelesit
25 Balas

Saya nak tnya apa maksud kalau belalang hijau ada di Dalam rumah atau ruang tamu atau pon di luar rumah,? Sebab hari tu ade sekor belalang Besar di luar rumah sy letak dlm bekas tpi skrg yg kecik warna hijau pekat sy letak dlm pelastik apa maksud nye yea ? Ape perlu sy buat dgn belalang ni ?