Belalang Pelesit

Siapa pernah belalang ni masuk rumah? Betul ke kalau belalang ni masuk rumah kena bunuh sbb ada mahkluk halus pada belalang ni? Katanya dia suka hisap darah? Betul ke? Dan suka pada baby baru lahir n ibu berpantang?

Belalang Pelesit
25 Balas

sy xbunuh . sy halau kelua ckp jgn kcau keluarga ank2 aku . biase sape yg rumah dekat2 hutan atau kwsn perkampungan mmg bnyk belalang ni dtg kt rumah . tpi bkn semua ny jenis pelesit isap drh tu . klau dy xkelua dri rumah lesap kita bg amaran tu bru bunuh pkul pkai sapu lidi . belalang ni bkn ad warne ijau je . warne coklat pn ad .