baby

Siapa pernah ambik jus ma mariam.. mcmana rizab dye.. dlm berapa hari blh ok hb

4 Balas

Better ambil real food sis, jgn ambil mknn dlm botol mcm tu, xelok, kita xtau mungkin ada kandungan gula yg tinggi, takut beri kemudaratan.... nak hb ok makan byk bym, buah delima, dan vitamin yg kk bg jangan skip mkn n kena tahu cara makan yg btul, in shaa Allah hb naik...

Sy minum pagi sblm sarapan 2 sudu.. Malam sbm tido 2 sudu.. Smggu da ok da hb

Sma.. Sy amal 1 sudu pg 1 sudu mlm.. Alhmdulillah hb okey

Hb kne jaga pemkanan zat dlm bdn ,,cukupkn minum ,& vit