Mengandung tapi period

Hi. Siapa pernah alami pregnant tp trun period. Bhaya tak? Saya dh g cek dktor. Dia kata xda ape. Saya baru 4weeks buat scan pun msih xnmpk ape2 . Dktor sruh dtg lgi 2 weeks. Tp risau je tiba2 bleh period plak.

1 Balas

hi. saya pernah alami situasi ni 6 weeks saya pregnant tiba-tiba turun darah. pergi hospital doktor kata janin tu diluar rahim itu sebab boleh berlaku pendarahan tetapi sebenarnya tidak saya keguguran. hati-hati takut jadi macam saya mula-mula buat test pregnant memang 2 line sampai hospital doktor scan tak ada. check test pregnant 1 line.