Pregnant Tapi period

Siapa ada pengalaman period Tapi pregnant? Bahaya x? Xda rsa ape2 sakit pun. Drah pun mcm period normal je trun. Tk bnyk x sikit….

4 Balas

x normal peknen tp peod..bnyk kemungkinan.sume org x same.kdg pendarahan sbb Rahim Luka..kadang ancaman keguguran.. kadang darah lame..kdg sbb uri n ape2 jelh.so kne detail check

Hi sis, org pregnant xkan dtg period. Klu ade darah tu is bleeding n that is somthing u shud be worried. Make sure u refer pd doc bile bleeding ni. Bahaye ye.

sama mcm saya alami skg, terpaling risau tp dah scan smlm kantung masih ada. doc juz bg tau kalau period berterusan lebih seminggu tu ancaman keguguran 😥

Pegi hospital sis…Kita xtau dlm rahim kita nie….darah pariod atau darah lain…saya selama pregnant..xpernah turun apa2 darah….