Bayi kuat tidur

Normal ke kalau baby 3 bulan kuat tidur ? #firstbaby #ingintahu

3 Balas

Normal mommies! Don’t worry! Masuk 3 bulan some babies dah boleh adapt cara tidur. Baby saya since 2 bulan setengah, tidur dari pukul 8pm sampai 730AM. Bangun menyusu sekali dua je. Memula risau takut baby lapar & paksa dia isap. Tapi dia tknak. Dia mmg nk tidur. Skrg dh 3 bulan, sy biar je dia tidur. Tunggu dia menangis bru sy bg susu..

normal sis.. baby saya skrg dh 3 bulan..masa umur 2 bulan lepas dah tidur mcm baby besar. bgun 2x ja untuk minum susu.

Yep, average total they tidur around 16hrs.