Swab test GBS

Siapa penah buat swab test GBS bley share pengalaman? Bdarah tak time Dr buat tu? Tq

7 Balas

Saya pernah buat, tapi kat hospital serdang. Saya taktahu pun masa tu dia nak buat. Tak sakit seperti saya jangkakan. Okay lah. Time nak masuk muncung itik tu je. Terasa sikit. Tapi so far okayy.

2y ago

Tak berdarah sis. Result kalau kt serdang, masatu saya kene warded, pukul 3 pagi dia amek, pukul 9 pagi saya tahu saya takde gbs semua.