Jom Menang baucer untuk buka puasa bersama-sama!

Siapa nak menang baucer buka puasa bersama-sama dan produk dari Herlia? Kami nak cari 5 orang pemenang bertuah dan anda mungkin salah seorang daripadanya! Jom, sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-baucer-untuk-buka-puasa-bersama-sama/1851?lng=my

92 Balas

Perbezaan antara gambar : 1. Lampu di kiri pintu 2. Warna baju lelaki orang bertukar hijau 3. Bulan sabit 4. Kuantiti botol herlia natural 4 biji botol menjadi 3 biji botol 5. Jenis makanan di pinggan lelaki biru. SEMOGA ADA REZEKI SAYA, AMIN ❤️