Sakit Belakang

Hai. Nak tanya pengalaman mummy2. Sy dah 5 hari bile berdiri lame mesti rase lenguh/sakit dekat tulang belakang. Pergi klinik cek air kencing semua takde ape, tapi dr. bagitahu sakit sebab gastrik.. Ada tak yang macam sy? Mmg ade gastrik, hamil nie lagi teruk tapi tak tahu pulak sy boleh sampai sakit ke belakang

1 Balas

Gastrik sebenarnya banyak simptom . Kadang rasa kembung malam pun salah satu sebab gastrik