Vaksin pfizer,az,sinovac

Siapa mummy dah ambil vaksin??okay ke??ade tak alahan pape?

30 Balas

saya dapat Pfizer complete 2nd dose....Saya x de apa alahan so far ok cuma tangan Jew lenguh sbb suntik Kan Dlm 2 ke 3 hari hilang lah ....

Alhamdulillah dua2 dose ok je.. 1st dose sakit tmpt cucuk 3hr ms 19w. 2nd dose sakit tmpt cucuk sehari je 22w. pfizer. sakit lain xde

sy dah complete 2 dos vaksin pfizer. alhamdulillah lps cucuk just rasa lenguh2 tangan dan sakit bdn sikit je. dlm 2 hari dah ok dah..

Sy. Awal bulan 8 haritu complete dose tanpa sedar tgh pregnant. Doc cakap takde risiko apa2 pun. Takde effect apa2 pun lepas vaksin

3y ago

Vaksin apa tu sis?

Dapat call dari kk masa week 13 utk vaksin. Alhamdulillah skrg dah nak masuk week 21 dah. Vaksin pun dah settle😊

sy complete 2 dose pfizer...1st dose x de ppe,2nd dose sakit bdn n dmm 3 hri jee,lpas tuu elok daa.

second dose Pfizer demam sehari je .. lepastu ok cuma tmpt cucuk ambil Masa untuk pulih .. ☺️

Ok. Alahan vaksin tak ada sbb tak pernah ada history alah dgn vaksin. Alahan mengandung ada la.

Saya complete 2nd dose masa dalam pantang. Ok je takde masalah apa apa pun syukur alhamdulillah

Saya dah ambil 2 dos..dos pertama xda masalah tapi bila dos kedua,sy demam utk 1 Hari.