Vaksin pfizer atau sinovac

Nak tanya mummy prggy. Ade tak yg dpt vaksin sinovac ?

8 Balas

saya dapat vaksin sinovac masa dah cucuk second dos beberapa hari lepas tu baru tahu kata mengandung .alhamdulillah okay sekrg dh 4 bulan

sy pun masa preggy dpt vaksin sinovac.. alhamdulillah baik2 aje.. lenguh tgn je.. demam ke apa xde

Saya dpt sinovac, baru cucuk td. So far rasa lenguh kt tangan masa inject je td. Skrg okay

3y ago

Sye habis vaksin sinovak dos kedua 3 hari kemudian saye dapat tau Sye pregnant..sekarang saya pregnant 3bulan

complete dos sinovac.. Alhamdulillah semua ok

Saya pun dpt sinovac.. So far ok jer.. 😉

sy pun vaksin sinovac juga time 30week

Saya dpt az.. Takut plk

3y ago

Da 1st dose ke sis?ms week berapa tu

Sy Pfizer