Ingin Tahu

Siapa momy kt sini hamil jantung/nadi berdetak kencang or laju sgt.. Cek bru2 ni trlalu laju smpi kne buat ujian darah tyroid

7 Balas

Sama mcm sya😂😂,turun naik seja bacaan tpi still 100 lebih...smpai kena suruh check jantung n kena ambil darah tpi keputusan smua normal..doktor n nurse pun pelik knpa mcm tu..scan baby dkt dlm pun,baby ok seja..doktor just pesan bnykkn mnum air kosong n elakkan mnum mnuman yg b'kafien..

4y ago

Tu psl, sy aritujd brdebar tros naik tknn darah.. Lega dah selamat bersalin.. Semoga sis pon dipermudahkan bersalin😁