Susah sendawa

Siapa mommies yg tengah pregnant susah nak sendawa? Nak buat macam mana ye?

7 Balas

Minum air suam perlahan-lahan, beriadah; berjalan perlahan-lahan.. time jalan tu kentut2... syukur sangat 😅 Ada yg kata minum air halia, saya tak pernah buat. Saya makan halia yg ada dlm lauk terus

cuba mengurut pn . sy teruk alahan dan xblh sendawa.sejak dh mengurut ni rasa lega sgt.urat2 yg bsimpul tu dh dibetulkan.jadi senang angin nk keluar

Kalau saye, minta suami urut belakang dgn tengkuk..perut xusik..nnty lama2 kluar sendawa sikit2..

Saya minum air suam panas..terus sendawa..pastu sapu vicks kat ibu jari kaki.

minum air suam panas. skjp jee sendawa. minum slow slow

Minum gaviscon

sama lh