Susah Sendawa/buang angin

Salam mommies, ada tak mommy2 kat sini waktu pregnant susah nak sendawa atau buang angin? Walaupun makan sikit mesti ada terasa perut sangat2 padat & sakit. Sy pregnant 13w, setiap malam susah nak tidur sebab perut terasa sakit macam padat. Ada tak tips untuk senang sendawa? Nak tanya doctor tapi appointment lama lagi. 🥺

1 Balas

kena mintak husben urutkn dkt belakang ..dkt point2 tertntu. nnti baru blh sendawa..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin