Scan Gender

siapa mommies kat sini dah nak dekat due still tak tahu gender baby lagi?? mungkin baby nak buat suprise kat parents dia ? yang penting baby sihat ? semoga dipermudahkan ✨

8 Balas

Sy 39 weeks dah tak tahu baby gender ape. Setiap kali scan baby duk kepit 🤭

Amin! Semoga urusan dipermudahkan sis! Baby nak main cak cak dengan mummy tu 🙈

Sy sampai skr Tak tahu gender baby .tpi Saya doa baby Saya sihat .

Saya pon tak tahu gender baby lagi. Da 39week. Saja nak surprise.

Aminnnn

Aamiin.

Aamiin

Amin