gender reveal

Boleh ke nanti kalau nak scan gender baby dekat kkia kita nak mintak tolong docter tu message atau call parents kita and bagitau. Ke klinik swasta je boleh buat? ? Sebab nak buat macam gender reveal suprise. Anak sulung dah boy. So yang second ni nak suprise. Nak tunggu bersalin macam tak boleh tunggu. ?

1 Balas

Kkia xbuat gender scan. Gender scan sllu kena buat klinik swasta or hospital kerajaan pon ade. Bab surprise kena buat cara lain kot mommy. I tak rasa diorg boleh buat surprise call/message. Boleh cuba tanya. . Maybe mommy boleh order online surprise delivery flower bouquet/chocolate bouquet & mintak diorg tulis dekat kad. If kek/balloon, boleh request warna & ayat² nak tulis