38minggu 6hari

Siapa mcm saya bby xnk keluar😂#SeriusTanya

14 Balas

sy 39m2h dah admit wad smlm. contraction saje setiap 10 minit. jalan baru buka 2cm, tapi masih takde turun tanda2 jugak. baby susah bebeno nak kuar ni 😅, maknya dah tak larat bawak perut

sy due 20hb..19hb dh kena serah diri kalau xbersalin lagi..ada baki 7 hari sebelum serah diri🥲baby masih seronok kat dalam..ada tips nk cepatkan dia keluar sebelum 19hb?..sy xnak kena induce

1mo ago

minum air tebu wakkkk.. cepat baby kluar baby pun bersih kluar

sy pulak baru 37wks 2days. harap2 dapat bertahan sampai dekat2 due. xnak bersalin awal sgt😂. skrg dah makin sakit kt tulang pelvis n ari2. risau beranak awal jgk kali ni.

Due 14/04. masih xde tanda². Dah mkn sebiji nenas xrasa ape². sakit pom X..🤣🤣. Due 14/04 . mintak Doakan saya ye semua. semoga cepat lancar.

Sy due 23/4 tp dah selamat bersalin pada 5/4. Semoga dipermudah urusan bersalin mommy2 yang tengah tunggu hari nak bersalin ye. Aamiin.

38minggu 5 hari, due date 20hb... Masih lagiii taknak keluarrr... Seronok makan ketupat rendang 🤣

2mo ago

alhamdulillah sy baru bersalin 13/4 baru ni 😂 rupanya mengeras tu pun dikira contraction juga.

Saya due 19/4 hehee sakit dekat ari2 je cucuk2 tp x kerap pun , mengeras pun jarang2 laa . Masih seronok duduk dalam perut ni ..

Saya due 22.04 perut makin kerap mengeras 🥶 Semoga tak limpas due supaya tak kena paksa beranak 🤣

2mo ago

sama due tapi bby selesa tak nak keluar lagi 🥲

sy due lagi 2 hari pn msih blm ade tanda nak bersalin.. mnta doakan sy yea ☺

1mo ago

sy yg post due date 13/4 tu. . alhamdulillah, dah selamat bersalin pada 21/4 pkul 2.05 pagi (41w 1d). pagi datang serah diri dan petangnya masuk induce belon. terus rasa sakit senggugut n contraction setiap 10 minit.

saya 37w pun harap baby keluar sebab taknak admit induce 🥹