8 weeks?

Siapa last period May? Mommies dah scan ke? ?

37 Balas

Sy🙋.. last period 3may.. dah scan sbb risau ade spotting masa nak masuk 7wk g klinik swasta sbb kk 16july date buka buku pink..😅 nampak kantung jee.. doakan ya nxt week nk scan lagi (masa tu bby da masuk 10wk) 😊

5y ago

Sy 2may😍 sy pn scan masa 6weeks nampak kantung je.. insyaAllah kita sama2 doakan.. semoga dipermudahkan urusan ye sis..

Sy last period may, 1st day period 15/5/19. Next week baru nk p scan. Sbb 2 mggu lps scan, nmpk kantung tu pn x berapa nk jelas. Semoga kita semua baik² shj in shaa Allah :)

Daa scan , alhamdulillah skrg tgah mngandung kan anak pertama 7w 4d .. Doa kan bby dan sya sihat² yaa , 4tahun lebih sya menanti untuk bby ne ..

5y ago

Sma laa tak sangka jugak , sebab sebelum ne daa puas rasa kecewa .. Tapi alhamdulillah rezeki kita baru allah dtg kan 😊

Saya 🙆‍♀️ 25 May. Esok baru nak check. I hopefully im preggy. 🤰 this morning keluar darah sikit , n last 3 months pernah gugur. Doakan please for me 🙏

5y ago

Moga semua nya ok ya. Amin

Saya lass period 10 may.. Now 8 weeks lebih doakn sa Dan baby ye🙏🙏dan semuanya mommy kt sini sa doa kn semuanya kita baik2 sja smpi bersalin 🙏🙏

Saya.. Dh scan.. Alhamdulillah dah nampak ada heartbeat.. Tp skrg ada mslh spotting mcm darah haid.. Risauuuu harap2 xde apa2

5y ago

Biasa spotting sikit2 tu adalah proses penempelan.....so elakkan kerja berat....

Sy last period 29/5..7/6 sy kahwin..alhamdulillah sekarang dh 12 weeks..minggu lepas dh buka buku ngandung...😊

Saya last period 27/5. Skrg dah 12minggu++. Ada tak sepeswn ngan aaya,loya muntah takdak. Tapi sakit kepala jee

sy,last period 1/5..baru lps p scan mggu lps dh nmpk baby ng heartbeat❤️ skrg ni dh nk msuk 10w dah

Sy. Last period 24/05 . Check upt negative . 😥. Semoga ada rezeki utk sy 😍