BEDAK BAYI

siapa kt sni suke pkai kn bby atau ank2 bedak ? lg2 kt bhagian muka dn kemaluan ank2 ? Maaf jika menyinggung . skdr prkongsian ye lg2 pd mommy2 yg xtau bhye ny bedak bayi pd ank2 kita . gara2 nk bby wangi la xkne ruam lampin la . tpi xsedar kita bhye kn ank kita sndri . perbuatan kita tu bole mndtg kn sakit pd ank kita sndri . sy bkn la seorg doc tpi doc pon xbg kita letk bedak bayi d kawasan yg xsepatut ny . klau bedak xbhye pd bayi . sy pon bole ckp bedak xbhye pd org dewase . knp sy ckp mcm tu ? sy nk mommy2 buat uji kaji . mommy2 bole letak serbuk bedak bayi d bntl tido mommy msing2 . cube tido d bntl trsebut hnye 1mlm . klau mommy rse xslesa brmksd ? arhh sndri phm la ye mksd sy tu . sy sndri pon ank prnh tuang bedak ats tilam sy tido . sy xbole tido lena mlm tu sbb bau dy trlalu kuat . esk pagi sy selsema dn btok dn sedikit demam . hnye krn semalamn hidu bau bedak bayi . mommy2 . bkn semua ye yg d kata kn brg bayi tu xmmbhaye kn bayi anda semua . fikir kn la kesihatn ank2 . smoge brmanfaat . Assalamualaikum ?

1 Balas

Thanks for sharing sis. Sy mmg xpenah pakaikan or ade bedak utk bby sb penah tbace bahaye bedak ni. Lbh2 lg ank sy eczema mmg xbole sbrg produk pakai.

5y ago

ye sy ank prtMa dlu pon ekzema . doc xbg pkai kn lotion bby juga .