mommy keliru...

Hai smua mohon bantuan...minyak ape yg elok untuk baby newborn...sy blm siap kn lg mcm bedak minyak bagai tu...sbb keliru la yg mn ok...due bulan 1...berdebar nye...

2 Balas

Boleh guna trub balm utk ganti minyak telon.. Produk Tasneem menggunakan essential oil selamat digunakan untuk newborn hingga dewasa http://www.wasap.my/+60142659754/tapbabybalm

Ommey by nona roguy. Husband suka sgt bau dia. Tak panas sgt mcm yuyee oil. Kalau bedak u carik yg cornstarch. Elok utk baby yg ada ruam.