bersalin di hospital ampang.

hi.siapa kat sini pernah bersalin di hospital ampang.berapa kos bersalin normal ya? boleh share skali pengalaman... hi.who here had experience dilever at ampang hospital? and how much it cost you? and also can share the experiences.

6 Balas

Saya. First delivery RM200+ Inc 4 days stay n baby antibiotic. 2nd RM60+ 2 days stay... Taktau kenapa beza mcm tu. 😅 Sy kerja swasta. Ampang ok, cuma ms 2nd delivery labour room penuh sy kena tolak masuk ms dh full dilate. Suami blh masuk teman bila bukaan dh 4cm.

5y ago

Aah kat sg.buloh adik ipar pun mcmtu takda katil tggu kat kusi 24jam plak tu, baru ada katil kosong.. baru nak masuk ward check baby da lemah.. so kene emegency czer.

Saya buln 5 haritu brsalin kt ampang .ada pengalamn xmnyenangkan skit sb doctor salah jahit trjahit bhgian anus so trpksa buka jahitan and kena jahit balik😫 klu nurse mmg baik2 smua ..

5y ago

Gra2 tu saya kena pakai tiub kncing ..nk gerak pun sush .. Nk buang air besr pun kena guna pelawas sb tkut klu sembelit skit nti jangkitan kuman..

hi there. i 2x bersalin dkt hos ampang. normal delivery n kena around rm30+ x silap. alhamdulillah semua okay dkt sne. time sy bersalin xramai org.

5y ago

March 2016 dgn Jan 2018. dua2 sama harga. 2 hari 1mlm.

Kawan sy bersalin dekat hosp ampang dec 2018. Dye ckp harga rm30 je, normal delivery. Berdalin subuh, tgahari dh discharge.

Bile due sis?sy pun pilih hosp ampang utk no 3 ni...sbb dkt dgn rmh...kos utk tahun ni brp ye

5y ago

kelas dua deposit je saya tau 300.yang lain x tau

Saya hari czer + wad hosptal 3 hari 130 je

4y ago

Hi sis, emergency czer atau elective ya? Kena bayar deposit dulu?