Asid folik

Siapa kat sini hari hari makan asid folik

Asid folik
5 Balas

Mmg kena mkn hari2 .. lebih elok klu mkn 3bulan sblm prgnant dn smpi bersalin pn msh blh truskn.. lg satu folic acid ni pn bgus untuk atasi keguguran rmbut.. bile kite dh bersalin vitamin dlm bdn kite kurng sbb baby dh serap byk dri bdn kite so mkn je smpi bile2 pn bgus .. hehe

3mo ago

saya memang makan sebab pregnant ini baru habis satu papan baru nak buka yang baru😂

sy almost 1 years mkn folic acid from hospital sbb sy under doc pakar sbb ada pcos..

Memang kena makan hari hari

ya, setiap hari kena makan.

Sama lah..hari² kena makan😅