Emosi x stabil

Siapa kat sini emosi dy jnis x stabil,mudah nk ngis,mudah nk terasa,tpi pendam je...

2 Balas

Semua wanita ada masalah gini lbh lg waktu preggy. Yet we hv to try be positive yer utk diri dan bayi. Luahkan pada allah sewaktu sis solat akan rasa ketenangan dan jauhi dr negativity sebaik yg blh. Ingat kandungan itu amanat dan kita perlu berjaga jaga dgn emosi positive supaya bayi yg bakal lahir itu pun belajar dr ibunye yg baik sewaktu di dlm kandungan jika tidak ibu akan lihat cermin sendiri apabila baby besar nanti. It effects from now. Cuba be positive n come out from emotion.