40 Weeks

Hi... Siapa kat sini dah 40 weeks, tapi baby belum keluar lagi..Kelengkang dan bawah perut dah mula sakit, tapi baby tak engaged lagi...

114 Balas

saya 37 bby megeras je.ada rasa bergerak skit.tp tedangan kurang.mcm nm ya.ok tak

ya sya dh 40 mnggu bby blum kluar dktor sda msukkn ubat msih blum ada skit2 prut

saya dh 40 weeks 1 day..sakit kt bahagian kelengkang n bwh perut jgn ckp la🥲

sy 40weeks 5 ari dh baby still xnk kluar lgi.. besok dh kena serah diri msk wad

Sama laa mcm sy 😭 risau nnti kena serah diri klau mingu ni masih xkluar lg

sy dah masuk 40w hari ni 28/3.. hopefully dapat natural birth kali ni.. 🤲

Sama mcm sya anak ke3 dah 40minggu tpi belum ada tanda2 baby akan keluar

saya dh 40 week tapi baby xnk kuaa lg kena serah diri 8hb ni😮‍💨

alhamdulilah ckup 40 dah bersalin.byk baca surah insyirah Dan mkn kurma

saya 40w kepala baby dah kat bawa air pon dah slu keluar tpi tak lh byk