40 Weeks

Hi... Siapa kat sini dah 40 weeks, tapi baby belum keluar lagi..Kelengkang dan bawah perut dah mula sakit, tapi baby tak engaged lagi...

114 Balas

sama lah sy sis.. kelengkang sy saket sampai xbole jln.. kne pimpin..

sama lah saya pun da 40weeks blum ada tanda² lagi nak brsalin,

Sama lah saya. Belum kluar jugak lagi. Risau kalau kena induce

saye pon tk bersalin lagi . 23 ni dh Kene serah diri kt hsptl

sye dh 40 minggu blm ade tanda2 tapi kena serah diri mlm ni.

Saya dah 40 week 3 dys.. Xda tanda² lagi baby nak keluar..

Saya pun dah 40minggu 2 hari. Bukaan masih 3cm dah 3 hari.

Saya 40 minggu 1 hari. Baby masih dalam perot lagii huhu

Insha'ALLAH..semoga dipermudahkan..Aamiin Ya ALLAH

Sama lah . Risau jgk actually . Tp think positif je lah