bahaya tak ?

siapa ibu2 dlm ni yg mengandung tapi anak masih menyusu badan or mengempeng ? mcm mana keadaan badan ibu2 semua ? everything ok ?? #tengah pregnant 6bulan,anak 2tahun still mengempeng ?

2 Balas

Puan dh bersalin ke? Si abang nyusu/mengempeng smpai puan bersalin ke?anak sy ni pun suka mengempeng, rsnya dh xde susu..kdg2 tu digigitnya🥺lepas minum susu hbs sebotol pun nk sambung mengempeng ngan mamanya😢umur anak dh 1thn 6bln..

alala..kakak or abang yang sulung tu? hehe boleh dah kot start benti menyusu

5y ago

si abang ..dia suka ngempeng time nk tidur jee ..bile tak bg dia marah ..tp bdn tak sdp bile dia ngempeng tuh 😅