bahaya tak ?

siapa ibu2 dlm ni yg mengandung tapi anak masih menyusu badan or mengempeng ? mcm mana keadaan badan ibu2 semua ? everything ok ?? #tengah pregnant 6bulan,anak 2tahun still mengempeng ?

2 Balas

Puan dh bersalin ke? Si abang nyusu/mengempeng smpai puan bersalin ke?anak sy ni pun suka mengempeng, rsnya dh xde susu..kdg2 tu digigitnya🥺lepas minum susu hbs sebotol pun nk sambung mengempeng ngan mamanya😢umur anak dh 1thn 6bln..