Nak tnyaaa siapa due 3.1.2020

Siapa due tarikh 3.1.2020? Klau ada muncul sat kat comment nak tengok ramai tak gang kiter ? Haha

31 Balas

Saya😍😍..tu edd 1st dpt dr swasta.. Cuma sekarang masih kene continue scan.. Sbb period mmg x regular..ssh nak pastikan berapa umur kandungan sebenar😊

5y ago

Saya pula masa scan awl dri tarikh last period. Last period 2/4 tp baby awl 2 hari pula 😆

saya edd 02.02.2020. hehehe. tapi ni based on first scan la. and jarang orang ikut pun edd. tapi kalau ikut kan best. dah lawa sangat tarikh. lol

5y ago

wah best best

12/1 (swasta) 6/1(kkia) 😅😅😅😅 Xmo kata apa.. Janji standby bulan 1..

Saya😋😋😋 01/01/2020..semoga semuanya berjalan lancar..amin.

Sama la kita... Sis last period bl ye..

5y ago

Skrang dh 3 bulan kn

Saya due 14.1.2020 🤣 2nd pregnancy

1.1.2020. Huhu.. Baek punye planning... 😂

Me! Tp kita ada potential utk deliver awal kn?

5y ago

Haah tu la pasal 😂 saya bru je buat buku smalam .

17. 1. 2020.. Sama bfday ibu dia

saya🙋🏻‍♀️ 4.1.2020