Due Date

Siapa due date sama dngn saya 29/9 kita gengg ? Tapi barang bby tak beli sbb dh ada baju kakak² nyer , nanti² beli sikit jer kot ?

31 Balas

Saya due 21/9..tersama ngan hari lahir saya lah pulak..disebabkan ni anak ke 5 & x rancang pun nak pregy..sedar2 miss period hu..hu..terima seadanya..skrg 25 weeks dah..barang2 baby byk kena beli baru sbb last pregy 6 tahun lps..byk brg x de ..dah beli semua brg baby..tgl kelambu,set menyusu & car seat..brg2 saya tinggal ubt,myk urut je lg..beli awal sbb tahu..badan memang x larat nak jln2 shopping bila perut makin besar..

25/9..barang anak hampir siap..dgn carseat stroller pun dah beli..tggal minyak dgn brg mandi je..lpas nii brg mommy plak..nasib dah masa 5 bulan,sbb masa tu pun dah sakit2 kaki..kalu tggu 7 bulan x tauu laa mcm mana..msti xde mood nak mencari brg

Due 29/9.. X beli lagi. Ank first. Bulan 7 bru nk start mbeli. Tu pon beli on9 je la, kt shopee. Hehee. Musim2 pkp ni, mmg suami x bgi keluar. X perla. Utk keslamatan. kite ngn bby juga kan

Sy 28/9 🙋🏻‍♀️ Takut2 jugak ni rasa. Barang semua sy dah settle . Tunggu hari je ni..huuhu Semoga urusan kita semua dipermudahkan..

Due date 8/9/20, brg baby sume dh lengkp just xbrbasuh lgi 😅 and brg mummy dy mybe beli time dh 8 bulan nnti kot...

Me🙋🏻‍♀️ 23/9/2020...brg baby semua dh beli teruja sbb frst baby skrg mnghitung bulan untk keluar💖✨

Saye 15/9 satu ape pn belom beli lagi ni.. Anak pertama...mungkin beli barang2 nye pertengahan bulan ni☺

Saya 29.9 baju n brg2 baby semue saya dh beli sbb takut nnt perut besar lg x larat nk jalan

Sya 20.9,brg baby smua dh hampir lengkap...qisaw takot perot makin besar nti,xlarat plk nk menyoping😄

sy in shaa Allah 17/9 anak sulong, slow2 da beli sikit2 dan da siap basuh baju anak adik 💕