beby ogos..

Siapa due date bln 8 ni angkat tangan.. neves takot sume ade.. insha allah dipermudahkan.. btw anak first..

56 Balas

Huhu.. Sy pun baby ogos jugak.. Due 4.8 ni and baby first.. Excited terlebih dah rase tunggu baby.. Harap dipermudahkan semua.. Amin..

Sma lah, first baby bln 8 ni. Rasa tkut n teruja smua bcmpur. Moga dipermudahkan sgalanya nnti. Aminnn...

5y ago

Sama lah kita. Moga selamat semuanya

Saye 1/9..nk share jgk, sbb biasenye akn awl semggu cmtu... Hehehe.... Smga dipermudahkan smua mommy2.. 😊

5y ago

Tq. Semoga dipermudahkan jugak urusan awk.

🙋🏻Sy pun..13/8..harap jangan kuar time raya haji..baby sy besar sebab ade gdm..😅

5y ago

Wc..u too..😘

✋ 2/8... Nerves tp Xsabar nk jmpe baby.. Anak first jgak. Semoga dipermudahkan segala urusan kite.

Saya pun bln 8 gk sis..tpi ujug bln8..scan gender,alhmdulillah dpt bby girl..dpt sepasang🤭

5y ago

Oo. Kita 21/8 debar campur tak sabar nie😂

Saya 24/8 . Rasa takut bercampur excited . Semoga dipermudahkan segala urusan semua

5y ago

Sama date kita hihi... Semoga dipermudahkan urusan kita semua.. Aminnn....

Wahhh...smoga bjln lncar yer....jeles la,sy oktober ni😣sakit2 da blkg ni

Semoga dipermudahkan... aamin.. moga baby sihat elok aktif xde masalah.

19 ogos. Lagi takot dr 1st baby sebab dh tau sakit mcm mne.. Adui