PERIOD SELEPAS BERSALIN

Siapa due dalam bulan 4 hari tu, dah start period ke? Saya due 30 April. Tapi setakat ni belum period. Full breastfeeding mom.

6 Balas

Kalau full bf mmng lambat dtg period. Sy due bulan 4 tpi brsalin bulan 5.. dh dtg period bulan lepas sbb sy baby minum susu formula

saya czer 25/4 , habis darah nifas 2/6 , period start 2/7 tapi 3/7 saya pegi cucuk depo lepastu 4hb teros lenyap period saya 🤣

2mo ago

lain org lain effect kann , ada yg period ada yang tk period . tpi badmood jugak la sebab hormon jadi tak stabil 🤣🤣

tengok juga sis, kdg2 ada y xperiod langsung.mcm sy amk depo period dh dkt 11 ari tp ckit2 mcm org y dh last period tu

Sy due hujung bln 3 tp bersalin bulan 4.dah dtg period hujung bulan 6.fully bf.sy mkn pil perancang je.

Sy belum period slepas cucuk depo 😬😬 normal ke tak ya?