Due bulan December

Siapa due bulan December. Da ready ke beg utk bwk pegi hospital. Sy nervous nak bersalin. Beberapa minggu je lagi. ?

51 Balas

sy 16.12., 37w sudah... tak sbr rasanye... nervous pun ada.. yg lain dh ada tanda2 tak?

5y ago

sama... dah tak larat dh nie..

dah ready barang, tapi tak ready lagi hati ini...nervous macam nak tercabut jantung.. dah 12.12

1st baby❤️due date 27/12/19. Semoga dipermudahkan utk semua bakal ibu..aamiin😘😘

5y ago

Ada geng..hehe x sabar tggu baby lahir n dlm masa yg sama nervous😅

Saya.. Tp sy due betul2 hujung.. 31.12.. Barang2 bnyk dh ada cuma blom packing dlm beg khas je lgi

5y ago

Wahh sama.. Hihi sy lmbt kemas2 sbb pikir hujung bulan kan.. Tp tkut jgk tibe2 terawal 2 mnggu.🤭

Sis due bila ya? Saya 20/12 dah ready bag. Dah sakit merata sekarang ni. Berdebar2 yakmat 😂😂

Sy 20/12 tp rs mcm minggu dpn je baby nak kuar.sb xsabar nak cuti sek dgn kakak dia

Semoga dipermudahkan bersalin sis2 semua 🤗 sy bln 1 due pn nervous xterkata😬

Sy 12/12....tp kaki dah sembab sangt dah...mcm xdan je date tu...hehehe...nervous ni

5y ago

Semoga dipermudahkan ya sis. Tk lama lg tu.

Now 36weeks. Counting weeks la ni. Stndby brg anytime bleh tbranak 😆😆

21.12.19 3rd baby.. Kelengkapan dh standby Lain mcm kli ni bersalin awal