Due bulan December

Siapa due bulan December. Da ready ke beg utk bwk pegi hospital. Sy nervous nak bersalin. Beberapa minggu je lagi. ?

51 Balas

Saya lagi 2minggu .. Nervous jugak .. Semua barang daa ready lama heheh

Sy 20hb.. Scan 16hb.. Baby ke5.. Alhamdulillah x sabar.. 😊

Smua dah ready,tinggal angkt je🤭nerveous tu memang la ada🤣11/12

Noor Fakriah.. Skrg doctr pantau je dulu.. Alhamdulillh dh ckup gerak 10 x..

5y ago

Alhamdulillah. Semoga semuanya baik² saja.

Sy 22/12..blm abes kemas lg.. Dah ade rse sakit2 ke.. Cmne rsenye..

5y ago

Ohh yeke.. Aduii.. Moga semua dipermudahkan ye..

Sy 13/12 disember..nervous pun ada..pikir positif..insyaAllah

Sama.. Due 24/12.. Alhamdulillah dh ready brg² baby n mak baby.. Hihi

5y ago

Due sama dengan saya😁

Sy due 18/12..skrng dah 37w..brng smua dah ready..cuma nervous ja

Smelah.. sy pon december.. skrg dh 38week dh .. nervous tk trkata

Sy 14/12..ank no 3..tp bermacam2 perasaan yg ada..hehe

5y ago

due kita sama..sy bby first..nervous tapi xsabar nk bby kluar cpat2