due bulan 12

siapa due bulan 12 tapi dah bersalin?? saya 4/12 ?

21 Balas

Saya due 3.12 ni ank yg ke 4..lum kuar tanda lagi cuma baby kerap gk mngeras sebelah kanan tp elok balik..harap bsalin lah lam mggu ni dah x sabar lepas dari kesakitan ni 😂 xcited nk tgk baby..

4y ago

oo...ok..huhu

Saya due 21/12 now da 36week....tp doc da sruh get ready 4/12 huhu...kes baby besar .... Doc tkut klu tggu smpi 38-40w baby lbh bsar lgi....tp sy xde GDM yer 😉

4y ago

tapi tu lah.. kadang scan x accurate..huhu

Sy due 14/12.. hari ni checkup kk utk 37 weeks 2 days.. perut dah rase ke bawah.. nnti mesti rindu bby kick.. semoge dipermudahkan urusan utk bersalin semua🤗

4y ago

kan..baby kick..pastu baby bergolek.. mesti rindu.. aaminn.. semoga kite semua dipermudahkan urusan 😘

Sya 31.12/34w6d..tp sya ada tknan drh tngi n on ubat..kena ckp mgkin akn bslin awl klu tkanan drh x cntrol dlm 36w klu cntrol dlm 37/38w..

4y ago

Ya..smoga di prmudakn jga untk sis..Aamiin

Sy due 19/12..x sabo dh ni nk jumpe baby..skrg dh 36w3d..skrg perut kerap rasa mcm sengugut n senak2,mlm2 susah tido dh..mcm2 rasa..

4y ago

same saya.. kerap mengeras sangat3.. malam je mengeras.. lepastu dah rase sakit kat bwah.. nk kencing lagi perit

Saye 1/12... xde tande2 lgi. Mx xoverdue. Sama2 kita doakan ibu2 yg tgh tggu bersalin tu. Rabbi yassir

4y ago

insyaAllah aaminn, moga mcm tu lah.. sis share lah doa mudahkan untuk bersalin..

Sye 4/12 tp blm ade tnda2.. hopefully tk over due.. semoga dipermudahkan utk smua ye..aminn

4y ago

same lah.. sakit bawah..huhu

due 3/12..blm bslin ag 😌..smga kita sama2 d permudhkn bslin nnt yaa 😌

4y ago

aaminn..saya harap sebelum due..hehe

Sy due 22/12...klau baby kua 7/12..sama date dgn bapaknye.. Skrg 36week + dah..

4y ago

Kan.. Tula..hari2 dok pujuk..hehe

Hahahha saya due date 4/12 tapi dah bersalin awal semalam 🤣

4y ago

Thanks🥰