Assalamualaikum.

Siapa duduk area putrajaya atau area berdekatan. Kat mana ya nak buat detail scan yg bagus. Sebab tak byk lah klinik swasta putrajaya yg bole buat detail scan. Boleh tak share?

2 Balas

Klinik siti kota warisan. Presint 11 pun ada klinik nya tapi tak pasti ade detail scan atau tak. Kena google contact number dorang.

5y ago

Sama sama sis. Kalau sis rajin ke kl dan nak harga murah, boleh pergi dekat poliklinik az-zaara ampang. Rm100. Ade special day dia jadi rm80