Assalamualaikum ..saya hamil 31weeks 3 days DCDA twins..doakan saya bersalin secara Normal Amin

Siapa disini hamil kembar

Assalamualaikum ..saya hamil 31weeks 3 days DCDA twins..doakan saya bersalin secara Normal Amin
1 Balas

Masa scan nmpk kantung sja or dh ada heartbeat. Bpa week? Semoga sis dpermudahkan urusan

5y ago

Sya scan mula d Kk nmpk 1 kntung kosong. Scan swasta 2 kntung kosong. 10w tp doc kta dlm 6w.Kna tggu 2 minggu lg. Doakn sya ada rezeki mcm awak ye.