Menangis Tibe2

Siapa di sini tengah mengandung , ada waktu tibe2 je nangis sorang2, mcm tengok cerita sedih plak???

23 Balas

Sejak mengandung saya pun jadi senang menangis,, selalu kalau gaduh ngan suami sya tak nangis.. Tapi time pregnant ni gaduh sikit2 dah nangis terisak2 😀

sy susah nk nngis even tgk cite sedih pn, skrang tgk org nngis pn sy nngis sekali. biarpun tk tahu knapa org tu nngis 😆😆

4y ago

Kdng2 pelik dgn diri sendiri, sampai bengkak mata menangis😅😅😅😅🤣🤣

Lepas dah anak besar ni baru lah tau knapa anak kuat nangis. Sbb masa preggy lah ni sy kuat nangis 😂

sye masa time 1trimester tgok cerita yg bawak emosi tiba nak nangis padahal takde apa sgt😁

masa awal trim, nangis takde sbb lepastu kkdg pikir diri tak penting 😂 emosi gilaaa time tu

say. masa pregnant. very. emotional.. selalu. sedeh nagis bby lahir. jd very senstf..

Saya pom sama...kadang xtau ape masalh..nk menangis..jdi menangis la sepuasnya🤣🤣

Selalu sngt. Tgk video pon sedih. Tgk Gamba kucing kena dera lg nangis.

saya pun bukan menangis tapi macam rasa takut risau macam tulah

saya pun menagis tetiba lepas tgok telur pecah