Boleh ke tengok cerita hantu

Hai mummies semua.. boleh ke tengok cerita hantu atau cerita yg ada scene gore waktu mengandung? Terima kasih#advicepls #ingintahu

2 Balas

klau mommy jns cpt terkejut better jgn..klau sy mmg ketagih nk tgk horror movie mse peknen smpai 9 bln..tp alhamdullilah mmg xde terkejut..sllu beringat..tp tu la kn klau blh elak tu baik tgk y cantik2 je

2y ago

Sy 1 family mmg suka cerita hantu..kdg2 dorg nak tgk tapi tak jadi sbb sy ada😂 Hehe terima kasih sis..

boleh je tgok..tp kurangkan..takut kenan ke apa an..

2y ago

Tu la..ada jgk family yg pesan mcm ni jgk..terima kasih sis..