Kawin muda

Siapa di sini ada pengalaman kawin muda. Sy skrg pregnant 33w(17yo). ada apa2 resiko tk klau nk bersalin nnti contohnya mcm kematian dan lain2 lgi.

6 Balas

insyaAllah takde apa. cuma selalu kalau pregnant muda2 hb jadi low. kalau takde masalah pape ok je. saya bersalin umur 19, kahwin 18. skrg anak 3 dah

Umur muda tak effect pun. Yg penting, masa pregnancy takde masalah. Heheh be positive okay. Takmau negatif 2 ni 😁

InshaAllah xde ape2 Sya pun masa ank pertama umur baru 17thun alhamdulillah sekarang anak dah 3tahun

ok je takde masalah apa pun..sy pun kawin muda..17 tahun..anak dah 3 nak beranak no 3 skg 28tahun

stay positive sy kwin 19thn anak msuk ke6 skg jga kesihatan selalu

xde masalah klu awk xde masalah kesihatan.