Suami Mengalami Morning Sickness. Hehe.

Siapa dekat sini, isteri mengandung tapi suami yg alami mual dan morning sickness? Sy masa tak tahu sedang pregnant, agak pelik tengok suami yang sering lemau dan mual² sampai kena makan gula² penyedap tekak. Tak larat nak buat kerja padahal sebelum ni dia tak macam tu. Bila tengok period dah lewat beberapa hari baru beli pregancy test. Baru tahu pregnant. Agak comel suami yg tanggung semuanya sampai sekarang. dah 13 minggu pregnant. Hehe.

34 Balas

saya bukan suami morning sickness. tapi ayah. 😆

4y ago

Aikk ayah pon bleh kenak😲bru tau sy😅😅😅

Mcm hsbnd sy,,alahan dapat kt dia 😂😂

Kami laki bini dua2 takda alahan apa hehe

xdpt mcm ni..keh2.. xpe moga semua baik ..

6y ago

tu lahh kalauu boleh transfer lah dear.nk bg sikit ni..hehehehehehe