kena cucuk Hari ni oiii ?

Siapa Dah Kena Cucuk Kancing Gigi ? Lenguh x ?? Aduhaiii?#22weeks

42 Balas

Saya dah, lepas raya haji kena lagi sekali. Lenguh masa kena tu. Sehari juga nak hilangkan rasa lenguh tu

5y ago

Sehari oklah tu . Saya 1 week . Huhu .

Saya kena jugak td. Lenguh jugak. Nk ngereng belah kiri tuh fuhhhhh. Sakit sikit lahh☺️

5y ago

Mmg .. mnta husband la urut sket2.. belai2. Bg lega sket . Begitu la smpai hilang rasa lengoh tu . Huhu

Saya kena cucuk week 32. ..bengkak...hari kedua nanti...almost seminggu baru bengkak ok...hehehe

5y ago

Samalah . Saya sekarang dah 26w pn susah nak tidur .

mase 1st cucuk dkt 2mnggu lengan sakit n merah2..2nd cucuk 2hari jee terus baik 🤭

5y ago

a'ah anak 1st kne cucuk 2 kali..hhehe

Baru kena tadi😅lenguh tkyah cakap la nk angkat tangan pun tk bermaya🤣🤣

5y ago

Yeahhh..spoiled the whole day . 🤣

Dah cucuk last week hari rabu..makan masa 3/4 hari baru hilang sakitnya..huhuhu

5y ago

Kan .. huhu. Yg kne 2x tu .. bertabahlah 😅

Sy 19w. Appointment lg 2minggu..slalunya brapa week kna cucuk kancing gigi ye

5y ago

Aah. Kne buat x tau je. Time cucuk mmg ok je. Tp lepas tu agak lengoh gak la 😁

Masa suntik x sakit .esk baru start.kene lah ase 4 5 ari kebas nya

5y ago

Ohh...faham2

Saya bulan depan baru cucuk kancing gigi. #28weekscucuk #2ndbaby

Yg pertana dah cucuk bulan lepas. Yg kedua cucuk lagi dua minggu 😅

5y ago

Wahh.. 1st baby . So excited