Booster AZ

Siapa amik booster AZ tgh pregnant? Dan berapa minggu dah?

19 Balas

sy amik masa kndungan bru 3 week. dokter ppv kate boleh. alhamdulillah masih ok. dh nk msok 6 week.

2y ago

Alhamdulillah saya pun ok.

Hmm xberani nk amik lg. husbnd dpt AZ. Demam mengigil trus .. tkut effect baby

sy amek booster mase 14w, alhamdulillah xde ape² cume lenguh tgn je..

Xnak ambil lg, sebb bnyak yg ngative dri positive.. bimbang nk cucuk..

sy lepas besalin skrang tak berani lg 😬 27 weeks skrang

pregnant dpt pfizer.. die xbg amek az dgn sinovac

2y ago

Haah sama. Sy g klinik dpt az booster, dr tu suruh cancel dan amik walkin utk pfizer. Dia kata utk org mengandung better amik pfizer. Sy dah 29weeks

Tak berani nak ambil. Tangguh dulu.

better tangguhkan dulu booster

27 mggu