Vaksin 2nd dose

Assalamualaikum hai . Nak tanya siapa tahu dekat mana boleh walk in 2nd dose AZ ? Susah nyaa nk dpt , semua nk lebih kn booster 😭. Skrg dah 20weeks . Doc dah bagi untk vaksin . Siapa yg tahu klinik atau ppv yg boleh walk in vaksin AZ . Boleh share dgn sy . #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

harituu sy cucuk dkt idcc shah alam..mse sy p sana dia bkk utk sinovac & AZ..tp skrg sy x psti laa..cerr sis call talian yg vaksin tuu..harituu pn kalut dk cari mna blh cucuk sinovac sbb p mna2 ppv byk Pfizer..last2 call talian dia tuu tnya ppv mna yg ada sinovac utk walk in..pstu dia cek n inform kita

2y ago

sesamaa..call dorg punya talian bebas tol tuu..yg dkt page vaksinasi tuu..tnya ppv mna yg ada AZ n blh walk in

Tak sure la kalau AZ. Yg sy selalu dengar pfizer je utk ibu preggy.

2y ago

tu laa sis . checkup haritu ade tnye doc boleh ke campur . dia tak bgi . kena cari AZ juga .