Risau?

Hi, siapa ade pengalaman over due? Sy dah 39w 4d. Blm ade tanda2 lagi.

34 Balas

Saya xda pengalaman overdue.. tp sis jgn risau sya dulu xda tanda2 nak bsalin juga.. sya hamil mmg low pregnancy bump..jd susah nak tau bayi btol2 dh turun ke blom..3 hari sblom saya bsalin sya appointment d klinik ibu anak..dokter cek pn blom ada tanda2 lg.. selepas 3 hari sya bsalin..pada hari nak bsalin pinggang sakit berapa jam kemudian contraction semakin kerap..serah diri ke hospital..saya bsalin mgu ke 38..jgn risau sis..masih ada masa sblom genap 40 minggu..be positive and ckp dgn baby mumy xsbr nak jumpa n main dgn anak mumy.. semoga dipermudahkan