Tali pusat berada dibawah

Siapa ade Pengalaman 32w baby songsang dan tali pusat berada di bawah? Akan berpusing semula tak? Or ade any tips tak Please Share mommy

5 Balas

Salam Saya Pon Dr detect Tali pusat Kat bawah. skrg Bru 34 minggu Dan ad skit contraction skrg admit wad. harap sgt brtahan sampai cukup Bulan Dan boleh normal. duk cari info jgak tntang cord prolapse ni🥲🥺

baby boleh berpusing selagi belum 36w. 36w above kalau tak berpusing baru betul songsang. sebsb 36w tu position dia dah permenant, dia pun dah full dalam rahim. anyways boleh buat senaman atau banyakkan bersujud

sy bnyk baca kata nya kalau baby songsang, banyak2 kan postur mcm kita bersujud tu, dok saja2 awk sujud kejap, bab talipusat tu sy xpasti pulak

Kalau solat time sujud tu awk lamakan sikit

Berapa week your pregnancy?