Tali pusat

Hello..siapa ada pgalaman tali pusat baby lambat tanggal? Dah selalu bersihkan..sdh 2 botol habis..skrg baby sdh 34 hari ,

4 Balas

try bubuh ubat yang awak dapat tu, mcm saya nurse saya suruh kerapkan bubuh ubat tu time tukar pampers dia alhamdulilah tak sampai seminggu dah tanggal

maaf sy tidak.pnh mengalaminya...mungkin ada mommy lain.pnh mengalaminya.hrp ada yg blh share pnglmn dgn sis.. 😉✌sy try up.status.ni ea

time tukar pampers ade bubuh ubat tu tak?

samala..skrg dh 19 hri…

6mo ago

ada pakai barut bb x..klau blh tempat tu jgn tertutup..letak ubat n dedah kan bhgian tu.blh jgk cuci dgn dap2 kan dgn air suam n keringkan.bb sy alhamdulillah xsampai seminggu dah tercabut